مواد لازم :

آب: 300گرم
آرد: 300گرم
تخم‌مرغ: 3عدد
روغن جامد: یک قاشق سوپ‌خوری
شهد یا عسل: یک قاشق چای‌خوری


مواد لازم شربت:

شکر: یک کیلو
گلوکز: 2 قاشق سوپ‌خوری
آب: یک و یک‌دوم پیمانه
زاج سفید: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری
زعفران آب‌کرده: یک قاشق سوپ‌خوری
جوهرلیمو: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

1- ابتدا آب و کره را به همراه یک قاشق از شهد یا عسل روی حرارت قرار دهید.


2- آرد را به آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید.



3- حدود 5 دقیقه مواد را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید.



4- بعد از اینکه خمیر کمی خنک شد، تخم‌مرغ‌ها را یکی، ‌یکی اضافه کنید تا کاملا یکدست شود.



5- خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه در روغن داغ ریخته اندازه بامیه ها را با قیچی تنظیم کنید.



6- بامیه ها را آنقدر در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.



7- درآخر بامیه را در شربت ولرم بریزید.



شربت مخصوص زولبیا و بامیه:

1- آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

2- یک دقیقه اجازه بدهید تا بجوشد. هنگام جوشیدن دور قابلمه باید مرطوب شود.

3- بعد از آن در انتها زعفران آب‌کرده و گلوکز و زاج را اضافه کنید و بعد از یکی، دو جوش از روی حرارت بردارید.




زولبیا

مواد لازم :

نشاسته: 200 گرم
ماست: 200 گرم
آرد: یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
زعفران: یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم شربت:

شکر: یک کیلو
گلوکز: 2 قاشق سوپ‌خوری
آب: یک و یک‌دوم پیمانه
زاج سفید: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری
زعفران آب​کرده: یک قاشق سوپ‌خوری
جوهرلیمو: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری



روش تهیه:

-1 ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط کرده و کمی صبر کنید تا نشاسته با ماست خیسانده شود.

-2 در صورت امکان مایه را یک شب کنار بگذارید تا عمل آید.

-3 مایه را با همزن بزنید و بعد زعفران، آرد و روغن مایع را اضافه کنید تا خمیر زولبیا حالت کش​دار پیدا کند.

4- خمیر را 2 تا 3 ساعت استراحت دهید و مواد را در قیف مخصوص ریخته و در روغن سرخ کنید.

5- درآخر زولبیا را درون شربت که باید ولرم باشد بیندازید. پس از آن زولبیاها را با خلال پسته تزیین کنید.




گوش‌فیل

مواد لازم برای 4 نفر:

تخم‌مرغ: یک عدد
ماست: 200 گرم
روغن مایع: 20 گرم
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری
آرد: 300 گرم

شهد:

شکر: 250 گرم
آب: 100 میلی‌لیتر
گلاب: 25 میلی‌لیتر
آبلیمو: یک‌ قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

1 - ماست و تخم‌مرغ را با همزن زده تا مخلوط شود.
2 - روغن مایع را اضافه کنید.
3 - در این مرحله بکینگ‌پودر اضافه می‌شود.
4 - آرد را کم‌کم اضافه کنید (خمیر باید به دست نچسبد).
5 - خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت دهید.
6 - خمیر را بعد از استراحت، به صورت نازک در‌آورده و برش و فرم دهید و سپس درون روغن سرخ کنید.

7 - در این مرحله گوش‌فیل‌های آماده را درون شربت سرد بریزید.

روش تهیه شربت:

شکر را همراه آب و آبلیمو روی حرارت قرار د هید تا کمی قوام آید. سپس گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.